LOCKDOWN PROMO - UP TO 25% OFF
"Dah ramai agen/stokis kami jana pendapatan sehingga 5 angka sebulan. Semua bermula dengan hanya bertanya""
Customer Reviews
Fadilah

Alhamdulillah, lawa telekung ni.. kain pun cantik sangattt.. terima kasih Rawdahheart

17 June 2021
Liza

Kak pakai dah telekung rawdah zahra travel ni best nya kt bahagian muka.. kemas je, kain pun jenis tak berat dan tak panas.. puas hati sangatheart

14 June 2021
Rabiatul

 Mak saya dah terima parcelnya. Nice packaging dia. Saya suka material kain telekung tu,kain dia lembut..heart

10 June 2021
auni

InsyaAllah nk repeat lagii, kain sedap sejukk. thankyouu juga merealisasikan hadiah birthday sayaheart packaging pun cunzz sgttheart

3 June 2021
Ashikin

Telekung mmg best sangat2, tak menyesal beli 2 terus, kain sedap, saiz labuh & mmg selesa. saya nk order lagi 1 boleh? heheheart

27 May 2021