LAUNCHING SOON - TUDUNG SARUNG AJUMA
"Dah ramai agen kami jana pendapatan sehingga 5 angka sebulan. Semua bermula dengan hanya bertanya"
Customer Reviews
Morphiness

The best telekung ever. Bila pakai kat muka tu memang cantik je. Nak dating dengan Allah kena la pakai yang lawa lawa. Barulah Allah suka. Yang penting sekali Allah redha. Thank you Telekung Rawdah.

26 November 2022
Emirakei86

Alhamdulillah. My first exclusive telekung from Rawdah. Material sangat selesa dan telekung tu sangat2 cantik. Warna in real life sangat lah cantik. Bahagian muka elok sedap terletak tak perlu adjust apa2 dah. Memang selesa sangat Alhamdulillah ❤️

26 November 2022
Sf.Uwais

Sy beli telekung ni utk reward diri sendiri. Bila sampai, MasyaAllah mmg cantik sgt, rasa syg sgt nak pakai hehe.

26 November 2022
Nanamarcona

CANTIK DAN SELESAA SANGAT MATERIAL KAIN TELEKUNG NI. SEJUK JA BILA PAKAI HEHE I GIVE 10/10,GO GET YOURSELFF ONEE AND THIS COLOURR IS CHEF’S KISS !!! GOING TO REPEAT SOONNN

26 November 2022
Julita

material kain sejuk, warna exactly mcm dlm gmbr, free size and getah kat dahi langsung tak sakitkan muka. kain tak melekap kat badan dan sesuai sgt utk solat. Happy & sgt berpuas hati

26 November 2022
AS SEEN & HEARD ON