Wardeena Series
Wardeena Series
Wardeena SeriesSULAMAN FLORAL & BUTTERFLY
Wardeena Series dihasilkan dengan sentuhan sulaman halus bermotifkan rama-rama dan bunga-bungaan. Sangat lembut mata memandang, jatuh terus ke hati !
UKURAN TERBAIK UNTUK KESELESAAN BERIBADAH
Dihasilkan untuk yang bersaiz XS sehingga 2XL, datang dengan "pouch bag' yang eksklusif dan matching warna sesuai dibawa keluar bersama.


JOM BACA FEEDBACK PENGGUNA WARDEENA SERIES
(Review/ feedback lain untuk setiap warna boleh dibaca pada setiap produk juga)


8 WARNA CANTIK & MENAWAN
Didatangkan dengan 8 warna cantik dan menawan untuk pilihan anda


TAMBAH SULAM NAMA EKSLUSIF PADA TELEKUNG ANDA
Boleh add-on item NAME EMBROIDERY (cas sebanyak RM15) di bawah untuk tambah sulaman nama pada telekung anda. Pastikan letak nama sulaman di ruangan komen sewaktu checkout.


LIMITED PROMO
RM 97


PILIH WARNA, ADD TO CART, DAN CHECKOUT DENGAN MUDAH. PEMBAYARAN MELALUI FPX ATAU CREDIT/ DEBIT CARD


 

Sort by
Show result
Customer Reviews
Anne

Kain berat dan tak jarang. Cantik sangat

25 December 2023
Neezha

Flowy, not too heavy. The size is a bit big especially around my face, I think it can fit a big body size. Fast delivery. Recommended.

25 December 2023
Aidareena

Sangat selesa. Ini kali kedua saya beli Safia Series. Saya suka sebab ianya labuh dan sesuai dengan ketinggian saya setinggin 163cm.  Kualiti kain pun bagus. Mungkin lepas ini beli warna lain pula buat koleksi.

 

25 December 2023
Cik Mie

Telekung Rawdah dah sampai, bungkusan diterima dalam keadaan baik, kualiti kain bagus. Warna pun cantik, harap isteri suka untuk hari lahir dia. Thank you seller

25 December 2023
Wadyani

Alhamdulillah, sampai dah kain telekung. Kain puas hati dan warna cantik. Dapat sekali dengan beg telekung senang nak bawa pergi travel dan singgah di RNR untuk solat. Thank you seller.

25 December 2023